Dugo već ima taj film i još ga nisam pogledao iako sam veliki ljubitelj filmova braće Cohen (izdvajam Fargo, O`BrothWhereAreThou, Big Lebowski) nu, s druge strane to je tek jedan u nizu od nekoliko desetaka ...ili čak koja stotina...filmova koji uredno skladišteni čekaju na svoje/moje vrijeme...Ova tema i preporuke znaju biti poticaj pa tko zna...sljedećih dana (ako stignem) rado ću pogledati i koju napisati.
Nadam se da ćeš biti blizu mome viđenju da je riječ o Sotoninu piru (koji moj prijatelj zove čistom perfekcijom?!).
Njušim nešto dobro... na IMDB su mu dali ocjenu 6.9. Javim se čim ga skinem s Torrenta i pogledam...http://www.imdb.com/title/tt0374900/
Je li ovo oni što se napušava po Dubrovniku?Mesčini da bi ja scenarij ovakvog filma moga napisat za dvi ure. Uvik isto...red kocke...red žena...malo pucnjave...dva šmrkanja.Prijatelju, da ti ja pošaljem koji ozbiljan film?
samo za one koji misle da su ponekad zastranili
moram te priupitati kako si tako pretenciozan,nisi odgledao film a komentiraš ga???
jedna od ocjena koju daju filmski kritičari; doduše rijetka je jer se ovakvom ocjenom kritičari zamjeraju distributerima i izbijaju sebi napojnicu iz ruku
Uvik isto...red kocke...red žena...malo pucnjave...dva šmrkanja.
potjeh,film je banalan ali intrigira to što je snimljen po istinitom događajufascinantan je matematički genij tih studenata i studentica što su opelješili Las Vegas na black jacku(igri sa 6 špilova po 52 karte i milijunima mogućnosti).
Više me intrigira Dostojevski koji je tu opasnu ovisnost ogolio do srži u svom romanu "Kockar".
ogolio do srži a nije se maka iz toga ambijenta do kraja života.lako je ogolit aj ti odoli