Autor Tema: Radijski ZLATNI VAL  (Posjeta: 1380 )

Offline SpiDom

  • Gožđeno pero foruma
  • ***
  • Postova: 2.034
Radijski ZLATNI VAL
« : 22 Svibanj 2008, 17:16:36 poslijepodne »
Preporuka!

Radio Trsat http://www.radiotrsat.hr/ je radio postaja koju često slušam.
Ne gledam TV, slušam radio  :grli, ne bilo koju postaju, samo onu koja na dobro, lijepo i vrijedno potiče.
Može se slušati i preko interneta: http://www.radiotrsat.hr/stream/

PREDSTAVLJANJE:
(Am.V.)
-----------------------
RadioTrsat najmlađa je radiopostaja u riječkoj regiji, odnedavno i na streamu – www.radiotrsat.hr. Svoj uspjeh već mjesecima najslušanijeg radija zahvaljuje svom otvorenom i neopterećenom profilu u odabiru glazbe, zabavnim jingleovima hrvatskih političara i ostalih javnih osoba,  informativnom programu, no – prije svega, mladoj i mladoj duhom radnoj ekipi punoj entuzijazma i vjere u ono što rade.

Radi se svakodnevno i mnogo u svim područjima. Programsko-glazbena redakcija brine se za produkciju svega što izlazi u eter – bilo da se radi o „ozbiljnim“ informativnim temama ilio, pak, o šalama i ostalim spontanim voditeljskim istupima. Zasebna priča je Odjel marketinga i s njime usko povezana proidukcija reklama koje čine značajan dio programa – reklame se izrađuju i promišljaju sa smislom, kvalitetno i  na način na kjoji će na kraju poistati i efektne i slušljive istovbremeno. Za njihov je „zvuk“ zadužena glumačka ekipa KUC „Kalvarija“ iz Rijeke. Nerijetko reklame Radija Trsat imaju formu pravog glumačkog skeča.

Od emisija koje odudaraju ponešto od standardnih radijskih emisija izdvajamo:

- S druge strane“ – emisiju Ivane Dabo, bivše ovisnice o heroinu, koja srijedom iza 17:05 h što svojim iskustvom, što razgovorom s gostima pokušava detabuizirati problem ovisnosti, same ovisnike i sve ostale teme koje se uz tu problematku vežu. Dosad je ugostila mnoge priznate i poznate osobe koje se ovim problemom bave – Božu Barbarića, fra. Zvjezdana Linića, vlč. Zlatka Suca, dr. Antu Oreškovića, predstavnike različitih udruga, međutim i same bivše i sadašnje ovisnike što emisiji posebno daje na težini.

- Emisija „Naši dečki“, petkom u 18 sati, donosi, pak, braniteljsku tematiku. S posebnom pažnjom i odabirom tema uređuje je i vodi Marin Miletić

- Marin Miletić ujedno je autor i voditelj emisije „Maranatha – ponedjeljkom u 10:45 te „7. dan“ – nedjeljna vjerska emisija s početkom u 9: 00.

Osim ovih, Radio Trsat nudi obilje emisija glazbenog sadržaja okrenutih urbanom profilu slušatelja, svakodnevne Vijesti i emisiju „Infopunkt“ radnim danom u 13:10, za sve slušatelje hip-hopa, ali i sve koji vole dobru noćnu zafrkanciju  – dvojac Vitrasović-Burić srijedom od 22:00 sata stvara „Freestyleradio Show“.


Kako bilo, Radio Trsat gradi se ljubavlju, kreativnošću, vjerom i otvorenošću, učenjem i inovativnošću. Ne bježeći od vlastitih nesavršenosti – Radio Trsat gradi svijet – svijet svojih slušatelja i svoj vlastiti – i ničiji više. Uz Božju pomoć – dakako!

 :spidom   http://www.radiotrsat.hr/stream/

 :)
« Zadnja izmjena: 24 Svibanj 2008, 08:57:01 prijepodne SpiDom »
Ta mi nismo gospodari vaše vjere, nego suradnici vaše radosti. (2 Kor 1,24)