ma ljudi moji, taj tunel je k'o obrovac - velika investicija di se utuklo puno para, a koristi neće biti ni za koga.
prvo što se jebbe strancima za spavanje u zagvozdu. ja lipi moj, kad iđen na more, biran 'otel prvi red do plaže da mi po noći jod prodire u pluća, a da se ujutro prije doručka mogu otić popišat u more jer je dobro za prostatu, a ladna morska voda povoljno utječe prokrvljenost penisa (da ne kažen kuurca).
dakle, spavanje 20 kilometara od mora je glupost koju nitko pametan popuštiti neće.
dalje, ma di će se smistit svi ti koji bi se tili odmarat navečer među morlacima i di će ist? moguće da postoje planovi da se izgradi kakav "resort" u zagvozdu, samo opet ne znan od kojih para.
konačno, koju će piizdu materinu cile večeri toliki stranci među onon starčadi od medova doca do rastovca i nazad? biće će se zabavljat sideć uz raskrsnicu i pričajuć šta je bilo kad je bilo i kako bi bilo kad bi bilo. naravski za dobre pare, jer triba u 2 miseca zaradit za živit cilu godinu.
kamo sriće da su svi ti milijuni utrošeni u štogod pametno, a ne u bužanje planine - ali 'ko sluša pametne?