Pošto sam radio na tom starom Radio Imotski, evo da kažem i ja koju riječ: Ivica Đuzel se uopće nije puno petljao u odabir glazbe, to je bilo isključivo u nadležnosti tehničara ! Ivica je imao jednu svoju specijaliziranu emisiju, jednom tjedno, od 20-24 sata, tada je predstavljao House i Techno što je bilo onda u điru. Ja sam uglavnom vrtio rock, a po danu se vrtilo isto što i danas domaći i strani pop.
Također sam imao jednu emisiju: Rock gostionica... poslije kad se radio preselio u kućicu na Jezeru imao sam još jednu emisiju (skupa sa ekipom prijatelja) - studio bi preselili na otvoreno, na ulaz Jezera i šalali se s prolaznicima (i međusobno)... emisija je dosta dugo trajala i dan danas sam ponosam na taj serijal...
Ne može se uspoređivati današnji i ondašnji radio... u ono vrijeme sve je bilo analogno... glazba s ploča i kazeta, reklame s magnetofonskih traka... a o samom reklamiranju u ratno vrijeme i neposredno nakon neću ni pričati. Naravno bilo je tu i grešaka jer smo pekli zanat... ali znam jedno: da je dosta ljudi upravo s tog starog radija imalo uspješne karijere na drugim radio postajama i medijima... Ivica na HTV, Frenkie na Otvorenom Radiju, Dita kao urednik Radio Knina, Ivo Rako na Radio 101, Ivana na današnjem RIm-u i moja malenkost na Radio Grudama.