đes više glonga matereti 
U Xubuntu 10.04. LTS. Ovi čas.
Ne znan ka ću vanka.
Puppy Linux je single "root" user pa sve da i oću ne mogu ga svezat na W2K, W2k3, W2K8 PDC i Active Directory.
Antix ljinuz je totalna koma. Paket winbindd ne će radi ili sam glupo ili šta. Paket likewise-open? Lakše otvorit pivu brez zubi.
TinyMe nema stabilno izdanje od 2008.
Ubuntu 10.04 alternate install je muka za složit minimalnu konfu paketa.
Ovo što ti je imenjak radijo ne valja:
http://www.cs.uml.edu/~aveilleu/projects/ubuntu-minimal/Debian mi je debilana za ovu namjenu.
Triba oživit par starih kanti (preko nekoliko) i zakačit ji na W2Kx AD PDC.
Pencijumi dvice i trice (i kučine) s max 256 MB RAM i diskovljem do 8 GB i procesorima max 0.7 GHz.
Tribalo bi nešto što ima paket keryx samo za prikobacit paket likewise-open a dalje bi već nekako. Bar da se ne zavadi s instalacijom keryx-a ili likewise-open-a, jer s winbindd-om se svi svade. W2Kx PDC domena i Active Directory su tako ksenofobni i paranoični, ne daju glavi ni blizu, na sam spomen samba-e se sore od stra. Intrusion alert... kernel panic...
Uspostavljanje povjerenja u mrežnim svjetovima koji pokušavaju obćit s M$ propietary mrežama ti je nešto ko ono tvoje proklizavanje avuta u likverac.
Valda ću se javit ako ovo priživin... i ako naučin geometriju za duje (2) do kraja godine.
Aj, živili