Svakodnevnica > Prirodni svijet / EKO oči

Jaja

<< < (2/3) > >>

kamenizg:
Eto i ja sam neki dan da prostite kupio Agrokordrek Jaja, mislim nije drek već AGROKORDEK BIO JAJA.  I gledam ja tako kutiju i piše manje kolesterola, masnoća, BIO jaja sretnih koka. Eto sve to piše i još piše na kutiji da je kutija napravljlena stoposto od otpadnog papira, sretne koke nisu ograđene žicom nego su slobodne, imaju osam satno radno vrijeme, nemaju stresa, i nesu li ga nesu jaja, od kojih si zdrav za povaginit. E samo mi nije bila jasna jedna stvar u ciloj toj priči, a to je da su najjeftinija od svih da prostite aja na policama trgovine di sam ih vidio i kupio. Možda mi padne kolesterol, ali samo kolesterol, jer mi se više niti ne diže masnoća, od kad sam počeo jesti ta jaja. Sram Vas bilo odmah ste pomislili sigurno o dianju i spuštanju. Pratite interpunkcije i nemojte misliti. jedite zdrava jaja, od kojih vam se neće dizati, masnoće i kolesterol, a spuštat će vam se tlak jer ćete znati da sretne koke imaju veća prava nego vi koji radite u nerashlađenim prostorijama, u kojima nema klima uređaja, a more ove godine nije u planu jer je muž spiskao cijelu ušteđevinu po Klagenfurtu i Beču.
Što Vam drugo preostaje nego jesti JAJA sretnih koka i odmah će i vaši problemi nestati, a možda se i nešto Digne.

mcora:

--- Citat: ---piše manje kolesterola, masnoća, BIO jaja sretnih koka.
--- Kraj citata ---

e da mi je analizirat ta jaja ... da vidim koliko utjecaj trkanja koka po dvorištu ima utjecaj na količinu kolesterola  ;D

:mcora

dobardan:

--- Citat: mcora - 02 Srpanj 2008, 11:31:14 prijepodne ---e da mi je analizirat ta jaja ... da vidim koliko utjecaj trkanja koka po dvorištu ima utjecaj na količinu kolesterola  ;D

:mcora

--- Kraj citata ---

vjerojatno nije toliko do trkanja, prije će bit da je do seksualni aktivnosti u prirodnom ambijentu, koke trče po ledini, pivci skaču na koke, koke se oslobađaju od stresa...  manje stresa=manje kolesterola... ::)

mcora:
biće da su to onda neke lake koke.... kad mogu trkat po ledini  ;)

:mcora

grgo:
Mislim da nismo u redu.Čimpanze su u španjolskoj već dobile ljudska prava.Da kokoši imaju političke glasnogovornike, vjerojatno bi se zalagali za ukidanje kokošinjaca,za sveopću slobodu kokošiju.isto tako treba otvorit vrata zoo vrtova,da zvijeri pojedu strah sa ulica,zmije udijele otrova gdje kapaljkom teče.Svježe krvi,kraha betona i anarhije Zemlji treba,rike vulkana i jauka mladosti,da crvena krvca trkne nizbrdo, u dolinu.Agonija ova već predugo traje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju