Svakodnevnica > Prirodni svijet / EKO oči

Jaja

<< < (3/3)

mcora:

--- Citat: grgo - 04 Srpanj 2008, 15:54:53 poslijepodne ---Da kokoši imaju političke glasnogovornike, vjerojatno bi se zalagali za ukidanje kokošinjaca,za sveopću slobodu kokošiju.

--- Kraj citata ---

kako mi se čini... na dobrom su putu da ga dobiju ... :P

:mcora

batakljun:
3 puta tjedno po jedno jaje, najbolje ujutro je izvrsno za zdravlje. iako se u noije vrijeme jaja optužuju za kolesterol pa su djelomično na crnoj listi ja se s tim ne slažem.

mcora:

--- Citat: BataKljun - 10 Srpanj 2008, 10:42:34 prijepodne ---3 puta tjedno po jedno jaje, najbolje ujutro je izvrsno za zdravlje. iako se u noije vrijeme jaja optužuju za kolesterol pa su djelomično na crnoj listi ja se s tim ne slažem.

--- Kraj citata ---

šta li bi tek napisao/la da su ti 3 puta tjedno po dva jaja... ;D

:mcora

grgo:
Mcora sanja jaja, i ima ego, dupli.Njena jaja su meka, ne možeš ih razbiti, ona se razliju na dlanu, ne podijele se na žuto i bijelo, ne valjaju za jelo, njena jaja su mutna žuta.Ali mcora ima fora, zato i piše na forumu,malo malo umuje,ali najviše piše njemu.Zato zvuči kao emu, muklo, kroz pijesak, kao da nas nema. Ona ima cyber dušu, ništavnu i viroznu, ali kad očisti tu astralnu vješticu dušu, iza tame bljesne njena ljepota, još uvijek sakrivena, kao glava u političkom pljesku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju