bajagin doktor je teži na riceti ali nema ništa protiv zarazeovaj bajaga je fakat zarazan u klasi zarazna banalnapilule za lilule 2:58u spotu je zanimljiv okrugli stolslovak, a da napraviš jednu tolu s gotovim prividnim stolnjakom
Eto ja ne znan ko je čovik i čiji je, ali neka mu je pokoj duši. Bi će da je opremljen svetin sakaramentin. Ma kad smo tuten, tijo san reć da je jučer umro i Blažina Mikulić iz Pripolja. Pa me zanijema što ovi svit ovden o tomu misli.
Brate Majkle, duboko nas je potresla vest o tvojoj iznenadnoj smrti, Srbine afroameričkog porekla! Znači, ne pamtimo ovakav šok, tugu i nevericu još od vesti da je ubiven brat Versaće; da Marlboro nije stvaran lik i da su DS i SPS potpisali deklaraciju o pomirenju, a Ivica i Boris postali braća po krvi - narodnoj, uglavnom
......ostatak teksta, pričvrlji......Sve u svemu, mirno počivaj, brate Majkle, i neka ti je večna slava!Živećeš u nama zauvek, a mi u tvojim pesmama - ponajviše u onoj koja ti je obeležila karijeru, a nama svakodnevicu - „Triler"!
Majkl Dzekson nece biti kremiran, posto je 86% njegovog tela sada od plastike. Umesto toga, bice recikliran u fabrici LEGO, tako da ce i dalje moci da se igra s decom.