Pervan: Dolazak Hrvata u EU
»… Po talijanskom Ustavu imaš pravo davati mito i korupciju…
…
To je gušt. Da Hrvati ne rade djecu namjerno? Vi ste slučajno tu…
…
Neće Hrvat raditi. Zato morate ostati. Tko će napraviti dijete? Čobanković?! Nemojte ići! Vidjet ćete kako je dobro u Uniji!
…
Kod nas se penzioneri dijele kao stanice, uđe jedan, izađu dva iz lifta!
Žene u Hrvatskoj su još veći daveži. Žive 30 godina duže od muškaraca. Kad ste vidjeli da tri djeda idu u crnini po ulici?!
Crnina je samo znak da su 'solo'. Muškarci u Hrvatskoj namjerno umiru. 90 % muškaraca nađu nasmiješene
…
Ovdje život počinje tek sa 70 godina. Moja baba našla dečka sa 103 godine. Plavuša. Ima četvrti put nove zube. Mali ima 97 godina! 'Našli smo se na infuziji', kaže.
…
Mladi se drogiraju?! Ma kad si ti vidio babu s kratkim rukavima? Ja pitam svoju 'što ti je?', a ona kaže 'Ma pusti me, sva sam na iglama!'
…
Neki dan ide po Gornjem gradu, viknem 'Ivo!', ono se okrene Jadranaka. Josipović i Jadranka isti s leđa, samo ona ima broš, a on naočale…
…
Nisam glasao za Vesnu Pusić jer izgleda kao da joj je 16 godina. Ne mogu za maloljetne glasati!
…
U Sloveniji radi samo jedna čistačica. Na pola radnog vremena!
…
Od svih susjeda jedino se s Mađarima ne svađamo. Ne razumijemo se. Zato je INA potpisala ugovor s Mađarima - Šuker nije znao što čita!…