Autor Tema: Brajo, lako ćemo...  (Posjeta: 1035 )

Offline Potjeh

  • Pravednik
  • Gožđeno pero foruma
  • ***
  • Postova: 5.058
Brajo, lako ćemo...
« : 15 Svibanj 2013, 12:33:26 poslijepodne »
Dobar intervju Ino, al ne bi ti da glas prijatelju jerbo si promašio politički spektar.
Džabe ti pisat:

I nije bitna stranka, nije bitna stranačka boja, bitni su ljudi. Nije bitno hoćete li dati glas meni i mojim koalicijskim partnerima, birajte one za koje vjerujete da mogu nešto promijeniti u ovom gradu, birajte one koji neće izdati svoje koalicijske partnere i svoje birače, birajte one koji govore o konkretnim i ostvarivim ciljevima i realnim stvarima. Ja vam ne mogu i neću obećavati nemoguće stvari, nebeske šetnice i olimpijske bazene, stotine projekata i tisuće zaposlenika. Oni koji i dalje vjeruju u bajke, neka ne izlaze na izbore, neka ostanu doma i čitaju djeci ili unučićima Hansa Christiana Andersena. Za početak preporučujem “Carevo novo ruho”.

A da si kojin slučajen u HČSP-u jol u HSP-u a sve isto govoriš, odma bi se lažno prijavio da prebivan u Imackon samo da ti daden glas. Ovako...
I nu, ideja je odlična, ali kako na kraj s komarcima? Ko će prašit i kliko to košta?

...autokamp uz Vrljiku. Nekome će biti smiješna ova ideja, ali današnji kamping turizam se bitno razlikuje od prvobitnog oblika kampiranja sredinom 20. stoljeća, pa ni u kojem slučaju nije znak siromaštva, već simbolizira drugačiji životni stil (opušten aktivnostima ispunjen boravak u društvu i u prirodi) i prelazi u kategoriju sve skupljeg odmora. Suvremeni  autodomovi,  tzv. kamperi i pokretne kamp-kućice i tehnički i tehnološki su jako dobro opremljeni sa svim uobičajenim kućanskim aparatima, modemskim i ostalim priključcima i izrazito komforni. U Europi ima 28 tisuća kampova u kojima se može smjestiti oko 10 milijuna gostiju, što samo po sebi govori o snazi kamping turizma. To je 37% smještajne ponude u svim komercijalnim smještajnim kapacitetima. Autokamp je jedan od načina kako zaustaviti gosta u Imotskoj krajini. Ali to ne znači ograditi livadu žicom.

Ivan Ino Livajić

Offline Roddy

  • Tek se pojavio na forumu...
  • Postova: 1
Odg: Brajo, lako ćemo...
« Odgovori #1 : 26 Siječanj 2015, 11:28:30 prijepodne »
Uz malo društvenih i još malo ekonomskih tema, drago bi nam bilo kad bi se i drugi odazvali pa nešto dodali svoga, ali ne iz pamćenja, nego s papita (latinski: Carta canta! - kako nas je učijo i naučijo nezaboravni naš drug Čulina)