Eto i ja sam neki dan da prostite kupio Agrokordrek Jaja, mislim nije drek već AGROKORDEK BIO JAJA. I gledam ja tako kutiju i piše manje kolesterola, masnoća, BIO jaja sretnih koka. Eto sve to piše i još piše na kutiji da je kutija napravljlena stoposto od otpadnog papira, sretne koke nisu ograđene žicom nego su slobodne, imaju osam satno radno vrijeme, nemaju stresa, i nesu li ga nesu jaja, od kojih si zdrav za povaginit. E samo mi nije bila jasna jedna stvar u ciloj toj priči, a to je da su najjeftinija od svih da prostite aja na policama trgovine di sam ih vidio i kupio. Možda mi padne kolesterol, ali samo kolesterol, jer mi se više niti ne diže masnoća, od kad sam počeo jesti ta jaja. Sram Vas bilo odmah ste pomislili sigurno o dianju i spuštanju. Pratite interpunkcije i nemojte misliti. jedite zdrava jaja, od kojih vam se neće dizati, masnoće i kolesterol, a spuštat će vam se tlak jer ćete znati da sretne koke imaju veća prava nego vi koji radite u nerashlađenim prostorijama, u kojima nema klima uređaja, a more ove godine nije u planu jer je muž spiskao cijelu ušteđevinu po Klagenfurtu i Beču.
Što Vam drugo preostaje nego jesti JAJA sretnih koka i odmah će i vaši problemi nestati, a možda se i nešto Digne.