Svakodnevnica > Prirodni svijet / EKO oči

Zašto je priroda postala agresivna?

<< < (2/3) > >>

OriloGorilo:
http://www.youtube.com/watch?v=bLW7JUGfn9I

Thadée:

--- Citat: imikanwar - 13 Prosinac 2013, 07:05:21 prijepodne ---Prema podacima svjetskih organizacija, svaki dan nestanu stotine životinjskih vrsta, a najugroženije su morske kornjače, gorile, pande, slonovi, kitovi, tigrovi... Životinje uglavnom ugrožava čovjek. U svijetu je poznato oko 1,8 milijuna životinjskih vrsta, a pretpostavlja se da ih je gotovo stotinu puta više.


--- Kraj citata ---

a tigar ne ugrožava ljude???

Potjeh:

--- Citat: Thadée - 13 Prosinac 2013, 12:41:56 poslijepodne ---a tigar ne ugrožava ljude???

--- Kraj citata ---
I ne samo tigar. Juva od kornjače je super, a meso od pande za prste lizat. Bog je da čoviku da vlada nad životinjan. I neka je.  :)

Zavelim:
ali da pametno vlada, a ne da nerazumno potamani sve što diše. to je ko kad lud ćaća kuću raskući za godinu dana, a onda cila familija gladuje decenijama. nisu dažbe milijuni vrsta na zemlji. i daleko da mi vladamo nad Zemljom, mi za sad samo čupamo iz sustava koji se sam održava milijardama godina, izmičemo mu kariku po kariku koje ga drže stabilnim i ne znajući kakve nas sve posljedice očekuju jerbo smo i mi samo još uvik u tom sustavu. osim par njih gori u orbiti.

Potjeh:

--- Citat: Zavelim - 14 Prosinac 2013, 12:04:13 poslijepodne ---ali da pametno vlada, a ne da nerazumno potamani sve što diše. to je ko kad lud ćaća kuću raskući za godinu dana, a onda cila familija gladuje decenijama. nisu dažbe milijuni vrsta na zemlji. i daleko da mi vladamo nad Zemljom, mi za sad samo čupamo iz sustava koji se sam održava milijardama godina, izmičemo mu kariku po kariku koje ga drže stabilnim i ne znajući kakve nas sve posljedice očekuju jerbo smo i mi samo još uvik u tom sustavu. osim par njih gori u orbiti.
--- Kraj citata ---
Ovisi što znači pametno vladat. Ovima što kukaju o pravima životinja ja ne virujem ništa. Trču za ženan sa krznenon bundon pa šaraju sa sprejevin. Il kažu da gudini pate kad je svinjokolja. Zabrinuti su za izumiranje pande, a abortus smatraju pravom žene da sama odlučuje o ubijanju nerođenog diteta. Stoka sitnog zuba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju