Nisam kupio ali hoću. Slušam ih kad sam u Zmijavcima na misi i znam da njihov domet u umjetničkom smislu nije savršen, ali to na kraju krajeva nije niti bitno. Bitno je da oni šire prave vrijednosti a da i najveći jazz ili rock'n,roll 'virtuoz' u osnovi širi nemoral u manjoj ili većoj mjeri. Eto, trest ćeš za koji dan glavom (gornjom ili donjom) na 'Veseljka' (o lijepa, o draga o slatka robijo grijehu bludnosti!) isprid Dogane, a meni je kao katoliku velika uvrjeda da su te sinove oficira i antikriste dovukli u moj kraj na blagdan Marijina Uznesenja.
Yuma napokon ugošćava tbf. I dobro je da takav veseli bend kojega vole mnogi mali i stari hrvati dođe zapivat. Moje stav prema tbf-u nema veze puno sa sotonom, ali ne volim ih otkad su došli na scenu. ne da ih ne volim, nego me živciraju slično kao i rozga i hladno pivo i dva čela, i sve ostalo što se toliko gura kroz medij radija i tv-a da mi je od toga muka. Imaju smišne i dobre, ali površne pjesme. Glume subverziju i anarhiju, a zapravo su postali još davno mainstream. Ali drago mi je da nastupaju, draže nego da je rozga ili oni što inače budu po diskačima u Imotskoj okolici.
Doveli bi yumaši možda i topsona, što se njih tiče, što za šalu što iskreno, ali za njega imotski nema para već odavno.
Likarijo, slobodno ti bolan reci šta misliš o Yumi, niko te neće taknut. Bez zdlake na jeziku, evo ovde se raspiši. Pa nije valjda da šutiš jer ne bi se štel mešat itd. Budu li te krećali, ja ću njih sve punon špricon smećkaste tekućine i oštron iglon za šećeraše potrat (ili smirit). (: Ja sam evo reka šta mislim o tbf-u.
Umjetnički dojam zmijavačkog zbora je dobar na misi, kažu zborani da im nije treba cd, pa ja eto. Ali nek pivaju, od srca im želim sljedeći umjetnički savršen cd.