silencio
Tek se pojavio na forumu...
|
 |
na: 04 Srpanj 2010, 19:45:26 |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Slovak
Sve zna, sve čita, svugdje piše...
|
 |
Odgovor #1 na: 06 Srpanj 2010, 17:24:23 |
|
koliko imaš primjeraka, more li popust na sve. jeli na kunstrducku ili je samo jedan primjerak s oriđiđi potpisima igrača?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barack
|
 |
Odgovor #2 na: 07 Srpanj 2010, 08:19:49 |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Je, daštaje...
|
|
|
likarija
|
 |
Odgovor #3 na: 07 Srpanj 2010, 10:20:15 |
|
Nevidin na njoj Zlatka Vujovića di plače. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
silencio
|
 |
Odgovor #4 na: 07 Srpanj 2010, 18:41:57 |
|
Nije to original jer je original velicine 1,4m x 70 cm slikana akrilom na platnu ovo je komb.tehnika, autorska edicija u limitiranom izdanju ja osobno ih imam tri zato ih i prodajem jer mi netreba toliko ukoliko oces sve tri dat cu popust na slici ima oko 150 manjih slika tako da nisu svi mogli stat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
silencio
|
 |
Odgovor #5 na: 30 Srpanj 2010, 21:14:18 |
|
slika je prodana ukoliko je netko zainteresiran ima je ovdje za kupiti http://www.galerija.okviri.hr
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Slovak
|
 |
Odgovor #6 na: 06 Rujan 2010, 21:20:19 |
|
Prodajem analogni satelitski prijamnik s pripadajućim daljinskim upravljačem, bez baterija i dodatnih kablova.Uz to jajastu antenu duljeg promjera oko 60 cm s pripadajućim lnb-om. To jest: prodajem komplet za analogni satelitski sustav. Mogućnost dostave i ugradnje, a ako je kupac mlada, slobodna djevojka, nudim uz to društvo za gledanje stranih kanala na gospodičninom kanapeu ili kauču, svejedno, ali nakon ugradnje. Mijenjanje kanala uključeno u cijenu, po daminom odabiru, dakako. Po mogućnosti da dama poznaje njemački ili neki drugi satelitski jezik jer baratam samo tehničkim dijelom inozemnih rječnika.Svrdlo i bušilicu ću ja donijet sa sobom, i veliki smotak kabla ako je jugoistočna strana kuće daleko od televizije. Za kokice i ostale grickalice zadužena je kupica, ali pivu u stalenim flašama donosim ja (imam dogovor s vlasnikom ugledne trgovine za ambalažu). Eto, brte, i ako komu triba jedna starinska riblja kost, i to prodajem. Imam jednu staru, dobru getribu, par motora od vešmašine, jedan za mišalicu, ali triba mu viklat stator. Par rabljenih balkonskih vrata s griljama i pogledom na otoke od susjeda, kao i prozore s pogledom u burnu stranu. Jedan češalj i četri žileta, kao kvalitetnu masivnu ogradu, jednom ugrađivanu, pod kutem od 23 stupnja od horizontale, nekad smeđu.Imao sam dobru ideju, ali nju poklanjam, ostalo može u koš za smeće.
|
|
|
|
Zadnja izmjena: 06 Rujan 2010, 21:24:32 od Slovak
|
Evidentirano
|
|
|
|
Potjeh
|
 |
Odgovor #7 na: 07 Rujan 2010, 08:03:37 |
|
duovito zlovače al da ipak probaš s plavin oglasnikon jerbo ovđe pravo rečeno slobodni mladi gospođica inema.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
likarija
|
 |
Odgovor #8 na: 07 Rujan 2010, 08:56:18 |
|
... Jedan češalj i četri žileta...
U kakvom su stanju? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
glonga
|
 |
Odgovor #9 na: 07 Rujan 2010, 09:30:46 |
|
Kakvi su? Likarija, sudeć po razbarušenosti i čupavosti Zlovakovih upisa mogli bi lako bit i neduperani i nerazpakirani. I koji su? Žileti. Wilkinson Sword Classic Black Label? Ili neki od ovih? Odavno ne vidim žilete na policama. Wilkinson na svojim službenim stranicama još uvijek promovira i prodaje Classic aparat i žilete. Žilet < Gilette je pritom bezobrazan naziv za nožić-britvicu bilo kojeg drugog proizvođača. Wilkinson Sword barem ima zanimljivu promičbu. Kamo idu ove moderne britvice? Korisnici su većinom za jednu oštricu, a žileta i aparat sve rjeđe po policama prodavačkim, ko i britve starostavne odavno. Ode to u nostalgiju. http://www.youtube.com/v/XzVkfEXoTZE&rel=0
|
|
|
|
Zadnja izmjena: 07 Rujan 2010, 09:40:32 od glonga
|
Evidentirano
|
|
|
|
Slovak
|
 |
Odgovor #10 na: 07 Rujan 2010, 13:22:03 |
|
ode žilet u nostalgiju iza britve. a bio je i opasan, vidio sam ozljede koje prouzroči. nego vamo: ja sam bio skeptik što se tiče tih novih hi-tech žileta s tri prilagodljive britvice, sve dok nisam proba gilette mach 3. to je žilet! moš se obrijat s jednim 50 puta, iza britvica ima šupljine tako da dlačice samo propadnu, što nije slučaj s ovim za jednokratnu upotrebu koji se zapuni, pa grebe i lice pocrveni na fleke. druga stvar. idealan je za narkomane jer mach tri te ne može porizat po kosti koja ti strši iz lica sve i da oćeš, te prenijet hepatitis ciloj obitelji, a ni dlačice ispod čeljusne kosti di počinje mišićna udubina sve budu odrizane. u hercegovini (pouzdano znam) kruže kopije mach trice koje isto masno koštaju, ne valjadu ništa. ali ako je original, iz dm-a, vridi svaku kunu. prednost je jer s mach 3 moš krenut brijat bradu od 40 dana, i još više.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Potjeh
|
 |
Odgovor #11 na: 07 Rujan 2010, 13:24:40 |
|
ode žilet u nostalgiju iza britve. a bio je i opasan, vidio sam ozljede koje prouzroči. nego vamo: ja sam bio skeptik što se tiče tih novih hi-tech žileta s tri prilagodljive britvice, sve dok nisam proba gilette mach 3. to je žilet! moš se obrijat s jednim 50 puta, iza britvica ima šupljine tako da dlačice samo propadnu, što nije slučaj s ovim za jednokratnu upotrebu koji se zapuni, pa grebe i lice pocrveni na fleke. druga stvar. idealan je za narkomane jer mach tri te ne može porizat po kosti koja ti strši iz lica sve i da oćeš, te prenijet hepatitis ciloj obitelji, a ni dlačice ispod čeljusne kosti di počinje mišićna udubina sve budu odrizane. u hercegovini (pouzdano znam) kruže kopije mach trice koje isto masno koštaju, ne valjadu ništa. ali ako je original, iz dm-a, vridi svaku kunu. prednost je jer s mach 3 moš krenut brijat bradu od 40 dana, i još više.
potvrđujem. i ja se s njim brijem. jedan od proizvoda koji zbilja vrijedi svaku uloženu kunu. a nije me bilo zgodno odgovorit od onih za jednokratnu upotrebu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Slovak
|
 |
Odgovor #12 na: 07 Rujan 2010, 13:25:51 |
|
duovito zlovače al da ipak probaš s plavin oglasnikon jerbo ovđe pravo rečeno slobodni mladi gospođica inema.
omašio si ideju, protješe, u drugom dijelu ove svoje gorespomenute sintagmatske cjeline ako ćemo okolokola. drago mi te bilo vidit nekidan, makar san tijo istupit i počet se s tobom pripirat na srid broda, pa nek narod gleda. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Potjeh
|
 |
Odgovor #13 na: 07 Rujan 2010, 14:09:20 |
|
drago mi te bilo vidit nekidan, makar san tijo istupit i počet se s tobom pripirat na srid broda, pa nek narod gleda.  neka. drago mi je da ti je bilo drago. davno bješe kad nam je stavlja brački kamen na kuću al mi je osta u živom sjećanju. svidio mi se ko čovik. poslije ga nisam ni vidio. je ma znan ja šta tebe muči, kako pametno čeljade more bit toliko zatucano da viruje u ono što mu serviraju. eto more. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
likarija
|
 |
Odgovor #14 na: 08 Rujan 2010, 08:24:10 |
|
i ja potvrđujem. i ja se s njim brijem Ali ima i oni Wilkinson, što se trese. Isto je dobar. A more i zadruge stvari. Je li to znači da niko neće žilete?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|