jok. ni čut. sam si započeo. 
najgore kad me pušta, ili kad je toliko malo da me jedva dirne. e, tada sam bijes na forumu, pa mi sutra bude ža i novaca i odanja. i kad mi draga kaže skini se. ma, kako ću se skinit, šta mi to govoriš, skini me ti sama. nisam ja ogledni primjerak, a ni si ni ti bogme, makar se nekad rastežeš na staklu ogledala, vitka, i kad mi je malo vidim te triput, kao nacrtanu i poredanu, kako se stapaš sa svakim svojim odrazom. ljeti, kad je toplo, tvoja put je zagasito smeđa, toliko različita od bijele zimske oprave. kad te udišem, tvoj miris, nečulan, slijeva mi se niz grlo, i volim te draga dok te pijem, vrlo.
ovo je pjesmica jednoj od potjehovih brojnih dobrih svastika.A sad, kako sam slomio potenciometar na fenderici. Postoji jedan majstorski izraz, kaže ne diraj ono što je ispravno, samo ćeš pokvariti. Jedan kupio polovna mercedesa pa počeo pr*kat oko dizni, da bi ih on očistio. Eno i danas lupaju ko čekići, auto mu se čuje s onkraj sela, sve zbog čišćenja. Tako i ja. Popravio tu gitaru, ne mogu se sebi nadiviti, pa raspredam nadugo i naširoko. Idem ja sad mislim očistiti plastiku oko magneta, kola malko oribat da se sjaji ko da ću na nastup. Kad tamo, ne da se jedno kolo skinut. Ja dvi čiste kašikice pa podvati s obe strane i gur! gur! izvuče čitavu osovinu potenciometra ili onoga za pojačavanje tona. Ma džaba rastavio, plastika otpala s metala. Superglue i to zalipim, ali opet, nestaje tona na pola okreta, ne moreš ti ispravno popravit! Ova pjesmica se zove: Ne diraj, pokvarit ćeš!