Ta Imota > 1001 Imoćanin

Tomislav Jonjić

(1/2) > >>

Trbotor:

http://www.tomislavjonjic.iz.hr/index.html

Ratnik svjetlosti:

--- Citat: ---Član uredništva više novina i časopisa. Od siječnja 1997. do prosinca 2005., pa opet od listopada 2007. glavni urednik «Političkog zatvorenika», mjesečnika Hrvatskog društva političkih zatvorenika.
Član-radnik Matice hrvatske, član Hrvatske odvjetničke komore i Udruženja odvjetnika ovlaštenih na zastupanje pred MKSJ (Association of Defence Counsel Appearing Before the ICTY) u Den Haagu te član Hrvatskoga kulturnog vijeća.
--- Kraj citata ---


Vrijedan, aktivan, obrazovan, inteligentan, sposoban i relativno vrlo mlad.

Vanja:

--- Citat: Ratnik svjetlosti - 06 Rujan 2008, 22:43:17 poslijepodne ---
Vrijedan, aktivan, obrazovan, inteligentan, sposoban i relativno vrlo mlad.
--- Kraj citata ---

Slažem se u potpunosti i potkrijepljujem Komenrat Starčičevog članka u "Stajalištima" Čija je bila NDH

OriloGorilo:
Budućnost Hrvatske politike i moj izbor!!!  :pusi

batakljun:

--- Citat: OriloGorilo - 19 Studeni 2008, 20:13:13 poslijepodne ---Budućnost Hrvatske politike i moj izbor!!!  :pusi

--- Kraj citata ---

je li ti to ozbiljno?

jonjić je zagovornik jedne vrlo čudne hrvatske opcije: apsolutno je protiv bilo kakve jugoslavije, dogovora sa srbima, srpskog kralja i svega što uz to ide, međutim kad se dođe na talijane, onda stvari idu drugim tokom. odjednom su granični ustupci nužda bez koje se nije moglo, prihvaćanje talijanskog princa za hrvatskog kralja taktički potez nužan u tim vremenima...

neću ni govoriti da njegovo viđenje hrvatske počinje i završava hrvatskom samostalnošću, niosam našao ni jednu ozbiljnu raspravu na temu kakva hrvatska, glavno da je hrvatska i što veća to bolja. kolika je budućnost takve politike? bojim se slaba, ali znam da će mi istomišljenici reći: vrijeme je pred nama pa će se vidjeti. znam da će se vidjeti jednako kao što se i sad vide neke političke akcije iz prošlosti - primjerice promašenost starčevićeve politike i onda i danas, ali koga za to briga dok se dižu spomenici.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju