Počeo si uvažavat mišljenje trulog ljevičara jer te nasanjkao za Sanadera. Ja opet mislim da Sanaderov zadnji javni istup nije bio nimalo slučajan, jer ne mogu povjerovati da je on toliko neinteligentan da nije znao što ga čeka, a kad je tako...
što se nunu-a tiče, ukoliko se dobro sijećaš nunu i ja smo jedno vrijeme imali jako dobru komunikaciju jer se naši stavovi u nekim pitanjima nisu bitno razlikovali, uostalom kao i ovaj put.
što se sanadera tiče nema tu nikakva sanjkanja, ti si pomiješao lončiće - jedna je priča ivo sanader glavom i bez brade, a drugo je državna politika provođena u mandatu ive sanadera.
djelovanje bivšeg prvog ministra tijekom njegovog prvog mandata bile je prilično uspješno (iako daleko od savršenog) i to je mišljenje s kojim se gotovo svi slažu (trule ljevičare, anarhiste, bandićevce i ćućavce ne uzimam za ozbiljno). isto tako potpuno je očito da se sanader tijekom drugog mandata potpuno izgubio, a njegov zadnji nastup samo je kruna njegovog dvogodišnjeg glavinjanja. tu se, dragi prijatelju ne radi o inteligenciji, ni slučajevima, sanader je jednostavno povukao par krivih poteza i sad se nalazi tamo gdje unazad godinu dana nitko nije očekivao da će biti pa ni nunu.
Ništa novo nije upirati prstom po državi tražeći lopove. Zanimljivo je kako ih uvijek ljevičari (liberali) pronađu u desničarima (konzervativcima). Mislim da znam objašnjenje te zanimljive pojave jerbo se krećem isključivo među ljevičarima, a njima je normalno se zalagati za abortus (dati ženi pravo da može ubiti ako želi), za p.derske ženidbe i slične stvari ali krađa je grijeh nad grijesima. Zašto? Zato jer im je novac bog.
što se liberala tiče, trebao bi znati da je neoliberalni koncept države na cijelom normalnom zapadu već trideset godina glavna poluga konzervativnih vlada!
što se tiče prava koje si nabrojao, ona proizlaze iz prava pojedinca da sam kreira svoj život sve dok time ne ugrožava druge. kod abortusa je to pravo prilično dubiozno, ali kod pederskih ženidbi nema dileme da je neotuđivo pravo pojedinca da *ebe ili da ga jebu. izlažući svoj šupak pojedinac nikome ne čini štetu. s krađom je potpuno druga stvar, pogledaj samo oko sebe pa ćeš vidjeti gdje nas je lopovluk i javašluk doveo - budi pošten prema sebi pa odgovori kome bi radije povjerio svoj novac - lopini s pet ljubavnica ili poštenu čovjeku koji voli osjetiti toplu debelu kur.inu u guzici?