OriloGorilo
Veteran
Sve zna, sve čita, svugdje piše...
|
 |
Odgovor #30 na: 30 Lipanj 2009, 12:07:56 |
|
Bio, doživio i svidočim izvrsnom predstavljanju gange u Zagrebu pred međunarodnim auditorijem. Stranci su oduševljeni gangom a film koji je prikazan, fotografije koje su predstavljane, ganga koja je otpjevana bez sumnje je naš BRAND koji je Tomo prvi znao prepoznati na način ispravnog pristupa i očuvanja tj. prezentiranja onima koji ne znaju. Doista naši ljudi, kraj i običaji su nešto životopisno što ima svoje mjesto na karti svjeta jednako kao jedna ...npr, Kuba sa svojom Buenavistom i što sve ne prodaju svijetu i predstavljaju se u najboljem svijetlu.  Npr. ova kineskinja/japanka (ili što je već?) toliko je oduševljena bila doživljenim da je poslije dugo u noć s našim gangašima priginjala kad god je zatribalo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...Samo najmudriji i najgluplji se ne mogu promijeniti..." /Konfucije/
|
|
|
OriloGorilo
Veteran
|
 |
Odgovor #31 na: 30 Lipanj 2009, 12:12:45 |
|
Ideja s ognjištem oko kojeg su okupljeni gangaši i gangašice a okolo njih posjetitelji je izvrsno prihvaćena.  Uz samo ognjište bitnu ulogu je odigrala i BUKARA za koju su domaći ali pogotovu stranci pokazali doista veliki interes... dobro, možda veći za sadržaj u bukarama ali svejedno ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
OriloGorilo
Veteran
|
 |
Odgovor #32 na: 30 Lipanj 2009, 12:20:45 |
|
 Uostalom, komentare sam već ubacio ispod samih fotografija na sljedećoj POVEZNICI...klikni...tamo sam zakeljio i određeni broj ganga, popratnih komentara pa pogledajte koga zanima... PS Moja isprika za kvalitetu fotografija...vodio sam mišlju da snimim što se može u takvim svjetlosnim uvjetima i da probam prenijet malo atmosfere...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Insomnia
Banned
|
 |
Odgovor #33 na: 30 Lipanj 2009, 12:28:25 |
|
Doista naši ljudi, kraj i običaji su nešto životopisno što ima svoje mjesto na karti svjeta jednako kao jedna ...npr, Kuba sa svojom Buenavistom i što sve ne prodaju svijetu i predstavljaju se u najboljem svijetlu.
za kraj i običaje se slažem, a što se ljudi tiče, ne bi bilo loše neke odselit na Kubu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
OriloGorilo
Veteran
|
 |
Odgovor #34 na: 30 Lipanj 2009, 12:29:40 |
|
NAPOMENA: 1. Prije pregledavanja fotografija uključiti glazbenu podlogu (npr: gangawerk CRNE OČI ISPALE TI DIKO od Phrulexa ) ili neku drugu gangu po želji. 2. Kliknuti na album ( poveznica foto ganga party ZG) 3. Kliknuti na "Slideshow" (Dijaprojekcija-gore lijevo). 4. Odabrati određeno vrijeme između izmjena fotografija. 5. Kliknuti na "PLAY" ikonicu. 6. Pritisnuti tipku F11 7. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Insomnia
Banned
|
 |
Odgovor #35 na: 30 Lipanj 2009, 12:32:07 |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zavelim
Forumski mudrac...
|
 |
Odgovor #36 na: 30 Lipanj 2009, 12:35:30 |
|
ima li kakvi komentara u medijima?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
andjeo gabriel
|
 |
Odgovor #37 na: 30 Lipanj 2009, 14:13:19 |
|
Koliko umjetnika fotografa, a ni jedne slike Bože pomozi. Možda se one bolje kriju za druge prigode. Šteta baš san bio znatiželjan. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zavelim
Forumski mudrac...
|
 |
Odgovor #38 na: 30 Lipanj 2009, 15:11:14 |
|
Naši su fotografi umjetnici dok ne nalete na bukaru vina koja kruži, kruži, kruži.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
OriloGorilo
Veteran
|
 |
Odgovor #39 na: 30 Lipanj 2009, 16:00:10 |
|
Meni se čini da je anđelak naletio na bukaru: Koliko umjetnika fotografa, a ni jedne slike Bože pomozi. Možda se one bolje kriju za druge prigode. Šteta baš san bio znatiželjan.  Gabriđele, dočepam li te se vrcat će ti perje s krila... Napisao sam iznad: Fotografije na sljedećoj POVEZNICI...klikniPS Moja isprika za kvalitetu fotografija...vodio sam mišlju da snimim što se može u takvim svjetlosnim uvjetima i da probam prenijet malo atmosfere...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Koramac
Ne može bez foruma i obrnuto...
|
 |
Odgovor #40 na: 30 Lipanj 2009, 16:55:21 |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
mason, komunist, sotonist i strani plaćenik...
|
|
|
andjeo gabriel
|
 |
Odgovor #41 na: 30 Lipanj 2009, 21:20:01 |
|
Ups! Gorilo ;)odo vrcon tamo! Ne diraj mi perušinu  Povirijo i vidijo što i prije samo malo posloženo drukčije. 
|
|
|
|
Zadnja izmjena: 30 Lipanj 2009, 21:24:01 od andjeo gabriel
|
Evidentirano
|
|
|
|
BataKljun
|
 |
Odgovor #42 na: 01 Srpanj 2009, 09:28:05 |
|
Moja isprika za kvalitetu fotografija...vodio sam mišlju da snimim što se može u takvim svjetlosnim uvjetima i da probam prenijet malo atmosfere...[/size]
dragi orilo, umjesto ispike daj ti pljuni koju tisućicu kuna za tekniku pa će i slike u mraku biti kvalitetnije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I'm just a bird in the sky Over the mountains I fly No one can take my freedom away
|
|
|
OriloGorilo
Veteran
|
 |
Odgovor #43 na: 01 Srpanj 2009, 10:13:44 |
|
dragi orilo, umjesto ispike daj ti pljuni koju tisućicu kuna za tekniku pa će i slike u mraku biti kvalitetnije.
Oću moj BataKkljune, oću...samo prioriteti kažu da vrijeme čini svoje vezano za neke sitnice pa i tu sitnicu koja očekuje ulaganje...do tada pokrivati je se raspoloživim pokrivačem...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
aurora x