... upravo sam završila knjigu od Steve Martina (da, glumca

) -
Kako je lijepo biti u mom društvu (orig:: The pleasure of my company)....o liku koji je križanac Forrest Gumpa (što se dobrote tiče) i Monka (lik iz serije koji ima pregršt opsesivnih poremećaja). Na knjigu sam naišla sasvim slučajno, kako nisam nisam imala šta čitat, a čitalo mi se nešto lagano (lagano za nosit u torbi, jer odnedavno koristim SAMO javni gradski prijevoz i lagano za čitat) naišla sam na KIOSK koji, kao i mnogi drugi vrevi od knjiga za 'sitne pare'. Za oko mizapeo jedan naš mjesečnik koji je nudio upravo taj naslov....
U svakom slučaju je preporučam ovu toplu ljudsku priču, ispričanu u prvom licu, koja nakon zadnje pročitane stranice (barem meni) ostavlja

na licu...
Sada čitam knjigu koju je ostavio neki turist na brodu na kojem smo ljetovali prošle godine:
Jack Kerouac -
On the road... mora da se turist 'kužio' u književnost jer se ispostavilo da ovaj naslov spada u američke klasike tkz Beat generacije kojoj je pripadao sam autor. Kako ću uskoro myself biti
on the road i to za Imotski, mislim da je sasvim prikladno štivo za prašnjave autobuse i vrele asfalte...