IMOart Forum Croaticum

Svakodnevnica => Zavičajne teme => Autor teme: kamenizg - 28 Travanj 2008, 22:54:19 poslijepodne

Naslov: Osoba godine Josip Bilić Pavlinović
Autor: kamenizg - 28 Travanj 2008, 22:54:19 poslijepodne
U nedjelju navečer u gradskoj kino dvorani uz prisustvo više od 500 posjetitelja održana je svečanost povodom šeste obljetnice Radio Imotskog. Uz nastup mladih glazbenica Osnovne glazbene škole Jelene Budimir i Marije Jelavić, pobjednice prvog glasa Imotske krajine te nove glazbene nade Mije Lešine najviše uzbuđenja izazvalo je proglašenje Osobe godine Imotske krajine . Ove godine ovu laskavu titulu je uz odobravanje brojnih posjetitelja pripalo Josipu Biliću Pavlinoviću predsjedniku udruge civilnih invalida Imotske krajine. Vidno ganut Pavlinović se zahvalio svima koji su za njega glasovali te je naglasio da će se i dalje zalagati za poboljšanje uvjeta života civilnih invalida na našem području. Svčanost je završenja predstavom “Joka na prvoj crti” proloških glumačkih zanesenjaka. Predstava je nekoliko puta prekidana gromoglasnim pljeskom a na kraju su gledatelji dugotrajnim pljeskom potvrdili oduševljenje izvedenom predstavom. Jedina zamjerka inače odlično organiziranoj manifestaciji ide zbog toga što je u dvoranu pušten veći broj gledatelja od broja sjedećih mjesta tako da je 100 -tanjak gledatelja dvosatni program gledalo stojeći.

Naslov: Odg: Osoba godine Josip Bilić Pavlinović
Autor: kamenizg - 28 Travanj 2008, 22:57:52 poslijepodne
evo još jednom želim Josipu i njegovoj Udruzi još puno puno uspješnih akcija i osmjeha na njihovim licima i licima ljudi kojima pomažu, a to su ne samo osobe s posebnim potrebama već i oni kojisu u potrebi. Dragi moj Braco Pavlinoviću od srca iskrene čestitke!!!
Naslov: Odg: Osoba godine Josip Bilić Pavlinović
Autor: Insomnia - 29 Travanj 2008, 09:28:39 prijepodne
nemam tu čast i zadovoljstvo da poznajem čovjeka, ne znam o kome se radi, ali u svakom slučaju čestitam, vjerujem da je i više nego zaslužio tu nagradu.
Naslov: Odg: Osoba godine Josip Bilić Pavlinović
Autor: OriloGorilo - 29 Travanj 2008, 10:25:19 prijepodne

Iskrene čestitke Josipu B.P. i drago mi je da je i naš kameniZG svojim radom doprinio kako bi ova nagrada imala još veću podlogu u pomoći bližnjem.

(http://imotskiportal.com/wp-content/uploads/2008/04/im270408zupanijalaueratimotskijosipbilicpavlinovic.jpg)Inače, vijest iz uvoda teme kao i ova fotografija je prenesena ovdje sa RIM- Imotskog portala i originalno je na ovoj http://imotskiportal.com/?p=190 (http://imotskiportal.com/?p=190)... povezniciNaslov: Odg: Osoba godine Josip Bilić Pavlinović
Autor: kamenizg - 29 Travanj 2008, 10:53:04 prijepodne
U pravu si Orilo moj sve ti ne zagorilo treba sam potpisati izvor.
Ispričavam se uredništvu www.imotskiportal.com
Naslov: Odg: Osoba godine Josip Bilić Pavlinović
Autor: Woolmer - 24 Ožujak 2015, 13:12:31 poslijepodne
I tako kad ti se učini da si s vilama na ti, da vidiš kamenje kako se nadimlje i diše na misečini, da čuješ vile kako skriče i kad ih ne vidiš, s jasnim i razvijenim poštivanjem posestrime Zavelimke Zlatke, presiječe te ganga slomljena ritma iz usta živahna, da ne rečem obijesna, starca: